UITnacht

171project.space x UITnacht

Kom 27 januari langs voor muziek, eten en korte film bij 171project.space tijdens de UITnacht! DJ Lara neemt lekkere muziek mee, een super premiere van No Duo, hun eerste optreden! Er zijn drinks & snacks en je kan je per twee personen opgeven voor Eten in de Etalage x Café Verheijden!

18:00 – 22:00Music! DJ Lara
22:00 – 22:30Music! No Duo
22:30 – 00:00Music! DJ Lara
20:00 – 00:00GDA ArtEZ short films x 171project.space
18:00 – 20:00Tafel ronde 1 | Eten in de etalage x Café Verheyden
20:00 – 22:00Tafel ronde 2 | Eten in de etalage x Café Verheyden
Programma UITnacht 27 januari


Eten in de Etalage x Café Verheyden
Wil je een unieke en experimentele ervaring in het nieuwe jaar?! Schrijf je dan in voor Eten in de Etalage x Café Verheyden. De etalage van 171project.space wordt speciaal voor de UITnacht omgetoverd tot restaurant, met meubilair van Bob Verheijden, servies van Bram van Leeuwenstein, en het eten wordt verzorgd door Café Verheyden.

Voor het eten in de etalage geldt een pay what you can principe. Wees er snel bij, want er is weinig plek! Boeken kan tot 15 januari via onderstaande link


De evenementen in de projectruimte zijn gratis te bezoeken.

No Duo
No Duo bestaat uit Steven Vinkenoog en Joost van Ophem. Het duo maakt Experimentele muziek in de geest van John Cage en Sumner Crane.

DJ Lara
DJ Lara is een fijnzinnige muzikale curator, haar zorgvuldig opgebouwde mixtapes beroeren de ziel en laten je lichaam swingen!

Bob Verheijden
De dingen die Verheijden maakt, maken deel uit van de continue performance waarin we acteren. In de overtuiging dat alle dingen bewustzijn hebben en acteurs zijn in deze doorlopende voorstelling, geeft Verheijden namen aan zijn spullen, meestal meubels. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot een familie van objecten en dingen met namen als Heideröschen Wo gehst du hin, Chanter, Stoel 1, Capiton, Royal Stewart.

Daarnaast heeft Bob Verheijden het interieur ontworpen van Café Verheyden in de Wezenstraat – waarboven in de eind jaren tachtig, begin jaren negentig zijn studio heeft gehuisvest -.

Café Verheyden
Café Verheyden is een bijzonder plekje midden in het centrum, maar buiten de winkelstraten van Arnhem. Het café-restaurant is gevestigd in een monumentaal pakhuis. Verheyden werkt met dagverse ingrediënten en seizoensproducten. Het menu wisselt maandelijks, maar klassiekers zoals de Spaghetti verse pesto zijn het hele jaar door te krijgen. Tijdens de UITnacht flirten Café Verheyden, Bob Verheijden en 171project.space met elkaar door een experimentele ervaring aan te bieden; Eten in de Etalage!

Bram van Leeuwenstein
Bram van Leeuwenstein is onder andere keramist. Momenteel doet hij een residency aan het EKWC (Europees Keramisch Werk Centrum). Hij maakt speciaal voor Eten in de Etalage tijdens de UITnacht een servies.

GDA ArtEZ short films x 171project.space
Dompel je onder in andere werelden en verhalen met een selectie van korte films gemaakt door studenten van de Graphic Design Department ArtEZ Arnhem.